TÜM HEMŞİRELİK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE;

TÜM HEMŞİRELİK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE;

(1. Sınıfa yeni kayıt yaptıracak öğrenciler ve 2. 3. ve 4. Sınıf öğrenciler)


Hemşirelik bölümü öğrencilerinin serolojik test sonuçlarına (HBsAg, Anti-HBs, Anti-HCV, Anti-HIV) baktırması ve İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri’ni yeni dönem başlamadan tamamlaması gerekmektedir.


Öğrenciler “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri”ni alabilmek için SDÜNet (https://sdunet.sdu.edu.tr) üzerinden Öğrenci Eğitim Modülüne (OGEM) giriş yapmalıdır.


Öğrenciler serolojik test sonuçlarını (HbsAg, Anti-HBS, Anti-HCV, Anti-HIV) ve İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Sertifikalarını 19-23 Eylül 2022 tarihleri arasında aşağıda yer alan sınıflarından sorumlu öğretim elemanına teslim etmelidir. Ayrıca “Sürekli İyileştirme-Geliştirme ve Risk Değerlendirme Komisyonu Öğrenci Takip Formu”nun ilgili bölümlerini doldurarak teslim etmeleri gerekmektedir. Serolojik test sonuçlarını paylaşmayı red etmeniz durumunda ise; “Sürekli İyileştirme-Geliştirme ve Risk Değerlendirme Komisyonu Öğrenci İzlem/Aşı Bilgi Paylaşımı Red Formu” nu doldurarak teslim etmelisiniz. Formlar aşağıda yer almaktadır.


Sınıflara göre sorumlu öğretim elemanı;
1. Sınıf A şubesi öğrencilerinin takibini Öğr. Gör. Halime Hacıhimmetoğlu, 1. Sınıf B şubesi takibini Dr. Arş. Gör. Betül Bayrak, 2. Sınıfların takibini Doç. Dr. Altun Baksi, 3. Sınıfların takibini Dr. Öğr. Üyesi Tangül Aytur Özen ve 4. Sınıfların takibini Dr. Arş. Gör. Hatice Ağralı yapmaktadır.


Bilgilerinize sunulur…

https://saglik.sdu.edu.tr/assets/uploads/sites/308/files/ogrenci-izlemasi-bilgi-paylasimi-red-formu-08082022.doc

https://saglik.sdu.edu.tr/assets/uploads/sites/308/files/ogrenci-takip-formu-08082022.docx

Yayın Tarihi: 08/08/2022
Okunma Sayısı: 2049