Bölümümüz Toplumsal Duyarlılık Projeleri

Bölümümüz Toplumsal Duyarlılık Projesi kapsamında "Bir Kitap da Sen Bağışla, Bir Hayata Dokun" projesi ile Uyuşturucu, Bağımlılıklarla ve Alkolizmle Mücadele Derneği (UYUMDER)'nin kütüphanesine yeni kitaplar kazandırmak amaçlanmaktadır. Proje ekibinde yer alan hemşirelik bölümü öğrencilerimize ve yürütücülüğünü yapan Öğr. Gör. Sema SOYSAL'a teşekkürlerimizi sunarız.

Bölümümüz Toplumsal Duyarlılık Projesi kapsamında "Okumakla İyileş Paylaşarak Umut Ol" projesi ile de Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Psikiyatri Kliniği'nin kütüphanesine yeni kitaplar kazandırmak amaçlanmaktadır. Proje ekibinde yer alan hemşirelik bölümü öğrencilerimize ve yürütücülüğünü yapan Öğr. Gör. Sema SOYSAL'a teşekkürlerimizi sunarız.

Yayın Tarihi: 10/05/2024