12-18 Mayıs Dünya Hemşireler Haftası Etkinliği

12-18 Mayıs Dünya Hemşireler Haftası Etkinliği kapsamında bölümümüz kapsamında etkinlikler gerçekleştirilmiştir.

Tören etkinliğinde yer alan Anıtkabir ziyareti katılımın az olması nedeniyle iptal edilmiştir.

Isparta valilik önündeki tören etkinliği 13 Mayıs 2024’te gerçekleştirilmiştir. 14 Mayıs 2024 tarihinde saat: 13:30-16:30 saatleri arasında Hemşireler Haftası Konferansı üniversitemiz İİBF A salonunda gerçekleştirilmiştir.
Hemşireler Haftası kapsamında bölümümüz öğrencileri ve öğretim elemanlarının katılımıyla 17 Mayıs Cuma günü Gölcük Tabiat Parkında piknik, doğa yürüyüşü ve açık alan oyunları (ip atlama, ip çekme, sandalye kapmaca vb) yapılmıştır. Ayrıca Hemşireler haftası etkinliği kapsamında Sağlık Bilimleri Fakültesinin arka bahçe düzenlemesi yapılmıştır.

Yayın Tarihi: 20/05/2024