FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYONDA ELEKTRİKSEL STİMÜLASYON İÇİN KLİNİK ANAHTAR KONFERANSI

Avrupa Birliği - Erasmus+ KA220-VET Mesleki Eğitim İşbirliği Ortaklıkları kapsamında desteklenen 2021-1-TR01-KA220-VET-000032970 numaralı CK4Stim projemizin çoğaltıcı etkinliği kapsamında Süleyman Demirel Üniversitesi’nde 28 Haziran 2024 tarihinde “Fizyoterapi ve Rehabilitasyonda Elektriksel Stimülasyon İçin Klinik Anahtar Konferansı düzenlenecektir. 

Konferansımızda fizyoterapi ve rehabilitasyon bilim alanının farklı alanlarında elektriksel stimülasyon uygulamalarının yanı sıra “Clinical Key for Electrical Stimulation in Physiotherapy and Rehabilitation (CK4Stim)” başlıklı projenin çıktıları olan açık eğitim materyallerinin kullanımı ile ilgili atölye çalışması yer alacaktır.

Konferansımız ulusal nitelikte olup sunum dili Türkçedir. Konferansımız kapsamında bilim kurulu tarafından kabul edilen özellikle elektriksel stimülasyon olmak üzere fizyoterapi ve rehabilitasyon alanındaki bilimsel çalışmalar Türk Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Dergisi’nde elektronik ortamda yayınlanacaktır. Konferansımıza sözlü bildiri ile katılım gösterebilirsiniz. Siz değerli meslektaşlarımızı konferansımızda görmek bizleri memnun edecektir. Konferans Düzenleme
Kurulu olarak sizleri Halı ve Güller Diyarı Isparta’nın eşsiz doğal ve tarihi güzelliklerinde buluşmaya davet ediyoruz.

Konferans programına erişmek için TIKLAYINIZ.

Yayın Tarihi: 06/06/2024
Okunma Sayısı: 168