1. ULUSLARARASI KATILIMLI/3. ULUSAL DAVRAZ FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON KONGRESİ

Süleyman Demirel Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nün, 19-20 Ekim 2023 tarihleri arasında Türkiye Fizyoterapistler Derneği Isparta Şubesi katkılarıyla 3. sünü düzenleyeceği Ulusal Davraz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Kongresi, Cumhuriyetimizin 100. Yılı dolayısıyla uluslararası katılımlı düzenlenmesi planlanmaktadır. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanında akademik bir zirve oluşturacak olan kongremizde akademisyenlerimizle meslektaşlarımızla ve öğrencilerimizle beraber olmak keyifli ve üretken olacaktır. Kongremizde Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanındaki bilimsel sunumlar değerlendirme kurulu tarafından incelendikten ve uygun bulunduktan sonra kabul edilecektir. Kongremizin katılımcılar adına faydalı olacağına ve alana katkı sağlayacak şekilde gerçekleşeceğine tüm iyi niyetlerimizle inanmaktayız. Kongremizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Kongre programına ulaşmak için tıklayınız.

Yayın Tarihi: 19/09/2023