Program Kalite Çalışmaları

Program
Toplumu oluşturan bireylerin yeterli ve dengeli beslenmesini sağlayarak multidisipliner bir yaklaşım ile yaşam kalitesinin artırılması, sağlığının korunması, iyileştirilmesi ve geliştirilmesi amacıyla, uluslararası standartlar çerçevesinde belirlenen niteliklere uygun, evrensel düşünce ve değerlere sahip nitelikli diyetisyen yetiştirmek; öğrencilerin teorik bilgilerini saha deneyimleri ile pekiştirmelerini sağlamak, araştırma projelerine aktif katılımı teşvik etmek, bilimdeki son gelişmeleri takip eden ve yenilikçi teknolojiye dayalı, uluslararası standartlarda eğitim-öğretim, araştırma ve danışmanlık hizmetleri sunmaktır.

Beslenme ve Diyetetik alanında yetiştirdiği donanımlı mezunlarının mesleki gelişimlerini desteklemek amacıyla mezun takip sistemlerini aktif tutan, öğrencilerinin liderlik ve araştırma becerilerini güçlendiren, yaptığı bilimsel çalışmaları ve yürüttüğü danışmanlık hizmetleri ile ülkemizce ve Dünya genelinde tanınan, tercih edilen, örnek ve lider bir eğitim kurumu olmak, toplum sağlığının gelişimine katkı sağlayacak araştırma ve yayın yapmaktır.

1. Toplumu oluşturan bireylerin yeterli ve dengeli beslenmesini sağlayarak multidisipliner bir yaklaşım ile yaşam kalitesinin arttırılmasını, sağlığının korunmasını, iyileştirilmesini ve geliştirilmesini sağlayan,
2. Öğrenim ve meslek hayatı boyunca karşılaştığı sorunları belirleme ve çözme yetkinliğine sahip,
3. Alanda ulusal ve uluslararası düzeyde kendini ifade edebilen,
4. Yaşam boyu öğrenme bilinciyle etik değerlere sahip bilimsel gelişmeleri takip eden diyetisyen yetiştirmektir.

1. Beslenme ve Diyetetik eğitim programı kapsamında gerekli mesleki tüm bilgi ve beceriyi kavratmak ve uygulatmaktır.
2. Toplumun beslenme problemlerini tanımlama ve çözme becerisi kazandırmaktır.
3. Multidisipliner takım çalışması yapabilme ve sözlü/yazılı iletişim becerileri kazandırmaktır.
4. Mesleki bilgi ve beceriyi çağdaş, bilimsel gelişmelere uyarlayarak, yaşam boyu öğrenme davranışını kazandırmaktır.
5. Mesleki etik ve sorumluluk anlayışına sahip, sürdürülebilir beslenme ilkelerine bağlı kalarak hem insan hem de çevre sağlığını koruyan, araştırmacı ve yenilikçi diyetisyenler yetiştirmektir.

1. Beslenme ve diyetetik alanının gerektirdiği temel ve mesleki bilgi ve becerileri teorik ve uygulamalı olarak kullanır.
2. Öğrenim ve meslek hayatı boyunca karşılaştığı sorunları belirleme ve çözme yetkinliği kazanır.
3. Beslenme ve diyetetik alanında edinmiş olduğu bilgi ve tecrübelerini bireyin ve toplumun yaşam kalitesini korumak ve yükseltmek için kullanır.
4. Beslenme ve diyetetik alanında güncel bilgi ve teknolojik gelişmeleri takip ederek eğitim ve meslek hayatına entegre eder.
5. Beslenme ve diyetetik alanında ulusal ve uluslararası düzeyde kendini ifade edebilme ve iletişim kurma becerisi kazanır.
6. Kurumsal kalite anlayışını benimseyerek alanıyla ilişkili gelişmeleri takip eder.
7. Beslenme ve diyetetik alanında multidisipliner çalışma yaklaşımıyla araştırma, deney ve proje yürütme becerisi kazanır.
8. Mesleki etik ilkelerini benimseyerek bireye, topluma ve diğer meslek gruplarına sorumluklarının bilincinde davranır.
9. Beslenme durumunu saptayarak sağlıklı ve hasta bireylere uygun beslenme tedavisi yaklaşımını belirler ve uygular.
10. Yaşam boyu öğrenme bilinciyle kendini geliştirir.
11. Toplumun beslenme ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik besin ve beslenme politikalarına uygun olarak beslenme önerileri geliştirebilir.
12. Mesleki bilgi ve becerilerini toplumun değer ve kültürüne uygun olarak kullanır.
13. Türkçe'nin yansıra en az bir yabancı dil bilgisi, sözlü ve yazılı etkin iletişim kurma becerisi kazanır.

En iyiyi yakalama arzusuyla her yapılanın bir öncekinden daha iyi olmasına çalışan Süleyman Demirel
Üniversitesi bünyesinde yer alan Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü; toplumu
oluşturan bireylerin yeterli ve dengeli beslenmesini sağlayarak multidisipliner bir yaklaşım ile yaşam
kalitesinin artırılması, sağlığının korunması, iyileştirilmesi ve geliştirilmesi amacıyla, uluslararası
standartlar çerçevesinde belirlenen niteliklere uygun, evrensel düşünce ve değerlere sahip nitelikli
diyetisyen yetiştirmek; bilimdeki son gelişmeleri takip eden ve yenilikçi teknolojiye dayalı, uluslararası
standartlarda eğitim-öğretim, araştırma ve danışmanlık hizmetleri sunma misyonu ve Beslenme ve
Diyetetik alanında yetiştirdiği donanımlı mezunları, yaptığı bilimsel çalışmaları ve yürüttüğü
danışmanlık hizmetleri ile ülkemizce ve Dünya genelinde tanınan, tercih edilen, örnek ve lider bir eğitim
kurumu olmak, toplum sağlığının gelişimine katkı sağlayacak araştırma ve yayın yapma vizyonunu
benimsemektedir.
SDÜ Beslenme ve Diyetetik bölümü Kalite Politikasını belirlerken;
- Daha iyi eğitim öğretim sunabilecek kültürü yaratmayı,
- Daha iyi araştırma ortamı oluşturmayı,
- Daha iyi süreçlerle yönetimsel etkinliği artırmayı
- Daha iyi bir toplum için topluma yönelik faaliyetlerde bulunmayı
temel almıştır.
Bu kapsamda SDÜ Beslenme ve Diyetetik Bölümü;
- Öğrenme ve araştırma odaklı, çok yönlü, teknolojik, yenilikçi, dinamik ve çağdaş bir eğitim sistemi
sunarak, eğitimde öğrenci ve akademisyenlerin hayat boyu ve yeni tip öğrenmesini desteklemeyi
- Bölgesel, yerel, ulusal ve küresel anlamda insan ihtiyaçlarına çözüm üretmeyi,
- Araştırma-geliştirme altyapısı ile bilime katkı sağlayacak teknolojik yatırımları gerçekleştirmeyi,
- Ulusal ve uluslararası projelerin niteliğini ve niceliğini artırmayı,
- Toplumun sağlık, spor, sosyal, kültürel, eğitim ve çevre alanında gelişimine katkı sağlamayı,
- Dezavantajlı gruplara yönelik hizmet ile toplumsal eşitliği gözetmeyi,
- Başta yerel ve bölgesel sonra ulusal ve uluslararası ihtiyaçlara yönelik, özellikle sağlık ve iyi yaşam
sektöründe nitelikli çalışmalara öncülük etmeyi,
- Öğrenci ve akademisyenlerin kaliteli eğitim ve araştırmanın yanında sosyal ve kültürel faaliyetlerine
yönelik ihtiyaçlarını karşılamaya özen göstermeyi,
- Tüm paydaşlarını süreçlerine dâhil ederek, eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme, toplumsal katkı ve
yönetim faaliyetlerini gerçekleştirmeyi,
- Kurumsal performansı gözeterek kurumun tüm birimlerinde kurumsal kalite kültürünü yerleştirmeyi,
- Toplumla paylaşmayı esas alarak yerel kültürel miras ve bölgesel hafızayı kayıt altına almayı,
- Bölgesinin ve kendinin tanınırlığını ulusal ve küresel anlamda kaliteli eğitim ve araştırma altyapısı ile
artırmayı,
Kalite Politikası olarak benimsemiştir.

SDÜ Beslenme ve Diyetetik bölümünün araştırma politikası; bölgesel, ulusal ve uluslararası düzeyde
bilgi ve değer üretecek insan gücünün topluma kazandırılması ve uluslararası standartlarda araştırma
faaliyetleri ve çıktıları üretilmesi temeline dayanmaktadır.
Bu kapsamda SDÜ Beslenme ve Diyetetik Bölümü
- Araştırma kültürünü geliştirmeyi,
- Bilgi ve değer üreten nitelikli araştırmacılar yetiştirmeyi,
- Üst düzey araştırma ve teknoloji çıktılarını elde etmeyi,
- Bölgesel ve ulusal kalkınma hedefleriyle uyumlu toplumsal faydaya dönüştüren yenilikçi araştırma ve
geliştirme faaliyetleri kurgulamayı ve yürütmeyi,
Araştırma politikası olarak benimsemiştir.

SDÜ Beslenme ve Diyetetik Bölümü eğitim-öğretim politikası; toplumla etkileşim içinde, insanı
önceleyerek, uluslararası standartlarda eğitim vermeyi, araştırma yapmayı, hizmet sunmayı ve çözümler
üretmeyi görev bilip; evrensel ölçekte bilgi ve hizmet üretme esasına dayanmaktadır.
Eğitim-öğretim politikası;
- Bölümümüz nitelikli eğitim ve öğretim gayesi güden, bölgenin ve ülkenin paydaşlarıyla iş birliği
konusunda öncü gücü olmayı hedefleyen,
- Toplumun gereksinimlerini karşılayan, hayat boyu ve yeni tip öğrenmeyi destekleyen, bölgesel ve
ulusal/uluslararası ihtiyaçlara çeviklikle cevap veren ve bilime katkı sağlayan,
- Öğrenci merkezli anlayışı ve yenilikçi öğrenme/öğretme yaklaşımları ile eğitimde dijital dönüşüm ve
entegrasyonu dinamik bir şekilde sağlayarak, eğitim programını güncelleyen, eğitimi paydaş katkıları
ile güçlendirerek, etkin mesleki eğitim sunan,
- Eğitim programlarının akreditasyonunu sağlayan ve sürdüren,
- Ulusal ve uluslararası iş birlikleri ile program çeşitliliğini artıran ve iyileştiren, bir eğitim sistemi
oluşturmak ve sürekli gelişimini sağlamaktır.

SDÜ Beslenme ve Diyetetik Bölümü, vizyonu ve misyonu gereği toplumla etkileşim içinde, insanı
önceleyerek eğitim veren, araştırma yapan, hizmet sunan ve çözümler üretmeyi görev edinmiş bir eğitim
kurumudur. Temel değerleri içerisinde “toplumsal, çevresel ve estetik duyarlılığı” barındıran
bölümümüz, toplumsal katkı politikası olarak toplumla birlikte var olduğu bilinciyle yine topluma karşı
sorumluluklarının farkındalığı olan ve bu doğrultuda politikalar benimsemiştir.
Buradan hareketle SDÜ Beslenme ve Diyetetik Bölümü toplumsal katkı politikası olarak;
- Eğitim-öğretim ve araştırma-geliştirme plan ve programlarını hazırlarken yerel, ulusal ve küresel
toplum bilinciyle hareket etmeyi,
- Günümüz toplumsal ihtiyaç ve beklentileri izleyerek, sadece eğitim-öğretim ve araştırma geliştirme
değil, aynı zamanda tüm faaliyetlerinde topluma somut katkılar sunabilmeyi,
- Toplumun ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlamayı,
- Sürekli eğitim anlayışından hareketle toplumun gelişimine katkı sağlamayı,
- Öğrencileri ve akademisyenleriyle birlikte sosyal sorumluluk bilincinin yaygınlaştırılmasını
sağlamayı,
- Nitelikli insan gücü yetiştirirken aynı zamanda topluma faydalı bireyler de yetiştirmeyi,
- Toplumsal katkı faaliyetlerini sürdürülebilir kılmayı hedeflemektedir.

Bölümümüz misyonu ve vizyonu gereği evrensel temelli bir yaklaşım benimsemiş olup, stratejilerini de
evrensellik üzerine oluşturmaktadır. Bunun sonucu olarak uluslararasılaşma bölümümüzün öncelikleri
arasına girmiştir ve bu alanda planlamalar, uygulamalar ve bunların sürekliliğini sağlama konusunda
çalışmalar yürütülmektedir.
Bu bağlamda SDÜ Beslenme ve Diyetetik Bölümü uluslararasılaşma politikası olarak;
- Araştırma-geliştirme faaliyetlerini ulusalın ötesine geçerek uluslararası seviyeye taşımayı,
- Bölümümüzün ve ülkemizin uluslararası arenada tanınırlığını artırmak amacı ile uluslararası iş
birliklerine ağırlık vermeyi,
- Öğretim elemanlarının uluslararası alanlara yönelimini teşvik edecek şekilde yaklaşımlar izlemeyi,
- Öğretim elemanlarını kısa ve uzun süreli yurtdışı eğitimlerine teşvik etmeyi benimsemiştir.

Beslenme ve Diyetetik Bölümü organizasyon şeması için tıklayınız. 

İç paydaşlar
Akademik üst yönetim
Bölüm akademik personeli
Arkeoloji öğrencileri
Dış paydaşlar 

Mezunlar
Çeşitli kamu ve özel kurumlarda çalışan diyetisyenler
Diğer üniversitelerde çalışan diyetisyenler
Türkiye Diyetisyenler Derneği

SDÜ Kalite Güvence Sistemi Karar Ağacı Modeli için tıklayınız.

Koodinatörlükler/Komisyonlar/Temsilciler
Doç. Dr. Aliye KUYUMCU

Dr. Öğr.Üyesi Hatice BAYGUT

Doç. Dr. Aliye KUYUMCU

Prof. Dr. Nurgül ŞENOL (Başkan)
Doç. Dr. Aliye KUYUCU 
Arş. Gör. Dr. Hatice BÖLÜKBAŞI 

Prof. Dr. Nurgül ŞENOL (Başkan) 
Doç. Dr. Aliye KUYUCU 
Arş. Gör. Dr. Hatice BÖLÜKBAŞI 

Prof. Dr. Nurgül ŞENOL (Başkan) 
Doç. Dr. Aliye KUYUCU 
Arş. Gör. Dr. Hatice BÖLÜKBAŞI 

Doç. Dr. Aliye KUYUCU

Doç. Dr. Aliye KUYUCU (Başkan) 
Arş. Gör. Dr. Elif ÇELİK 
Arş. Gör. Dr. Müberra YILDIZ 

Doç. Dr. Gülçin ŞATIR (Başkan)
Arş. Gör. Dr. Müberra YILDIZ
Arş. Gör. Dr. Elif ÇELİK

‍‍

Prof. Dr. Nurgül ŞENOL (Başkan)
Doç. Dr. Aliye KUYUMCU
Arş. Gör. Dr. Hatice BÖLÜKBAŞI
Arş. Gör. Dr. Elif ÇELİK
Arş. Gör. Dr. Müberra YILDIZ

Doç. Dr. Aliye KUYUMCU (Başkan)
Arş. Gör. Dr. Hatice BÖLÜKBAŞI
Arş. Gör. Dr. Elif ÇELİK
Arş. Gör. Dr. Müberra YILDIZ

Doç. Dr. Gülçin ŞATIR (Başkan)
Dr. Öğr.Üyesi Hatice BAYGUT
Arş. Gör. Dr. Müberra YILDIZ

‍‍

Prof. Dr. Nurgül ŞENOL (Başkan)
Arş. Gör. Dr. Hatice BÖLÜKBAŞI
Arş. Gör. Dr. Elif ÇELİK
Arş. Gör. Dr. Müberra YILDIZ

Doç. Dr. Aliye KUYUMCU (Başkan)
Arş. Gör. Dr. Hatice BÖLÜKBAŞI
Arş. Gör. Dr. Elif ÇELİK
Arş. Gör. Dr. Müberra YILDIZ

Doç. Dr. Aliye KUYUMCU (Başkan)
Arş. Gör. Dr. Hatice BÖLÜKBAŞI
Arş. Gör. Dr. Elif ÇELİK
Arş. Gör. Dr. Müberra YILDIZ

Doç. Dr. Aliye KUYUMCU

Doç. Dr. Aliye KUYUMCU

Prof. Dr. Nurgül ŞENOL (Başkan)
Arş. Gör. Dr. Müberra YILDIZ
Arş. Gör. Dr. Hatice BÖLÜKBAŞI
Arş. Gör. Dr. Elif ÇELİK

Prof. Dr. Nurgül ŞENOL (Başkan)
Arş. Gör. Dr. Müberra YILDIZ
Arş. Gör. Dr. Hatice BÖLÜKBAŞI
Arş. Gör. Dr. Elif ÇELİK

Doç. Dr. Gülçin ŞATIR

Arş. Gör. Dr. Elif ÇELİK

 

Arş. Gör. Dr. Elif ÇELİK

Arş. Gör. Dr. Müberra YILDIZ 

1. SINIF

Arş. Gör. Dr. Hatice BÖLÜKBAŞI

Arş. Gör. Dr. Müberra YILDIZ

Rabia Yaren GÜNEŞ

Arş. Gör. Dr. Elif ÇELİK

Toplantı Tutanakları 
İçerik metinlerini buraya yazabilirsiniz.

1. SINIF 2024-2025 Güz Dönemi Toplantı Tutanağı
2. SINIF  
3. SINIF  
4. SINIF   

Tarih Bölüm Kurulu Kararı
25-02-2024 39 Numaralı Bölüm Kurulu Kararı
   

Program İç Değerlendirme Raporu (PİDR) Program iç değerlendirme raporunun hazırlık süreci devam etmektedir. Rapor tamamlandığında paylaşılacaktır. 
Anketler ve Sonuç Raporları
Bölüm İyileştirme Çalışmaları
İYİLEŞTİRME TARİHİ ÖNERİ/GEREKÇE İYİLEŞTİRME FAALİTETİ  KANIT
2024 Program çıktıları ve program amaçlarının belirlenmesi İç paydaş ve dış paydaş görüşleri doğrultusunda 12 adet program çıktısı ve 4 adet program amacı belirlenmiştir.

KANIT 1 (Paydaş görüşleri)

KANIT 2 (Program Çıktısı ve Program amaçları)

2024 Ders müfredatının oluşturulması Ders müfredatı "Beslenme ve Diyetetik Bölümü Çekirdek Eğitim Programı (ÇEP)" kapsamında iç paydaş, dış paydaş ve akran görüşleri alınarak oluşturulmuştur

KANIT 3 (Paydaş görüşleri)

KANIT 4 (Ders müfredatı)

2024 Ders bilgi paketlerinin hazırlanması Beslenme ve Diyetetik Bölümü tüm dönemlerindeki derslere yönelik ders bilgi paketleri Türkçe ve İngilizce olarak kılavuza göre ve Personel Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen "AKTS Ders Bilgi Paketi Eğitimi" izlenerek oluşturulmuştur.

KANIT 5 (Türkçe Ders Bilgi Paketleri)

KANIT 6 (İngilizce Ders Bilgi Paketleri)

2024 Program çıktılarının TYÇÇ ile ilişkilendirilmesi Program çıktıları, TYÇÇ ile ilişkilendirilerek gerekli değerlendirme tamamlanmıştır.  KANIT 7
2024 Program misyon ve vizyon güncellemesi Programın misyon ve vizyonu dış paydaş görüşleri doğrultusunda değerlendirilip, öneriler doğrultusunda düzenlenmiştir. 

KANIT 8 (Dış paydaş görüşleri)

KANIT 9 (Güncel Misyon ve Vizyon)

2024 Bölüm web sitesinin güncellenmesi ve İngilizce web sitesinin oluşturulması  Beslenme ve Diyetetik Bölümünün öğrenci alımına başlaması ile birlikte bölüm Türkçe ve İngilizce web siteleri oluşturularak güncellenmiştir. Web sitesinde öğrencilere yönelik olarak tüm bilgiler yer almakta ve site sürekli olarak güncellenmektedir. Ayrıca öğrencilerle iletişimin sürekli olarak sağlanması amacıyla bölüm instagram hesabı açılmış ve aktif olarak kullanılmaktadır. 

KANIT 10 (Bölüm Türkçe web sitesi) 

KANIT 11 (Bölüm İngilizce web sitesi) 

KANIT 12 (Bölüm instagram sayfası)

 2024  Komisyonlarda ekleme ve değişiklik yapılması Bölüm Başkanlığı ve Akreditasyon ve Bölüm Ders Programlarını Güncelleme Komitesi kalite çalışmalarının daha sağlıklı yürümesi, "Lisans Klinik/Saha Uygulama Yönergesi" ve "Bölüm Eğitim Öğretim Yönetmeliği" oluşturulması amacıyla "Ölçme ve Değerlendirme Komitesi", "Klinik/Saha Uygulama Komisyonu" kurulmasına ve "Kalite Komisyonu"nda değişiklik yapılmasına karar verilmiştir.  

KANIT 13 (Komisyon toplantı tutanağı)

KANIT 14 (Komisyon değişiklik yazısı)

2024  İç ve dış paydaş anketlerinin oluşturulması  Ölçme ve Değerlendirme Komsiyonu ders değerlendirme anketlerinin oluşturulması amacıylara öğrencilere "SDÜ Beslenme ve Diyetetik Bölümü İç Paydaş (Öğrenci) Görüş Formu-1" oluşturulmuştur. Burada anketlerden alınan geri dönüşler doğrultusunda ilk dönem bölüm derslerinin değerlendirme anketleri oluşturulmuştur. 

KANIT 15 (İç Paydaş (Öğrenci) Görüş Formu-1)

KANIT 16 (Anket değerlendirme formu)

KANIT 17 (Ders değerlendirme anketleri)

Toplumsal Katkı Faaliyetleri
ETKİNLİK TARİHİ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİREN KİŞİ  ÖNERİ/GEREKÇE FAALİYET KANIT
2024 Dr. Öğr.Üyesi Hatice BAYGUT Çeşitli birim personellerine yönelik hizmet içi eğitim verilmesi Sağlıkta Kalite Standartları ve Hizmet İçi Eğitim faaliyetleri kapsamında Araştırma ve Uygulama Hastanesi Yemekhane Hizmetleri Birimi personellerine yönelik Hastane Konferans Salonunda ‘El Yıkama Teknikleri’, ‘Besin ve Hijyen’, ‘Kişisel Hijyen’ konulu eğitimler verdi.
Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde ise Sağlık, Kültür, Spor Daire Başkanlığı Merkez Mutfağı personeline yönelik Entegre Kalite Yönetim Sistemi kapsamında gerçekleştirilen eğitimlerde, ‘Besin ve Personel Hijyeni’ ve ‘Toplu Beslenme Sistemlerinde Standart Porsiyon Ölçüleri’ konuları hakkında bilgi verdi. Daha sonra üniversitemiz birimlerinin çay ocağı ve temizlik personelinden sorumlu personel, ‘Hijyen ve Sanitasyon’ eğitimi aldı.
KANIT 1
2024 Dr. Öğr.Üyesi Hatice BAYGUT Gıda Güvenliği ve Biyoterörizm Hizmet İçi Eğitimi Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen "Gıda Güvenliği ve Biyoterörizm" eğitimi, Fakültemiz Beslenme ve Diyetetik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Hatice Baygut tarafından verildi. Sağlık, Kültür, Spor Daire Başkanlığı Merkez Mutfağı personeline yönelik Entegre Kalite Yönetim Sistemi kapsamında gerçekleştirilen eğitimde katılımcılar, edindikleri teorik bilgileri pratiğe döktü. KANIT 2
2024 Arş. Gör. Dr. Hatice BÖLÜKBAŞI İlköğretim öğrencilerine sağlıklı beslenme eğitimi  Arş. Gör. Dr. Hatice Bölükbaşı ve İletişim Fakültesi öğrencilerinin işbirliğiyle gerçekleştirilen bu eğitim, genç yaştaki öğrencilere sağlıklı yaşam bilincini kazandırmayı hedefledi. Bu tür etkinliklerle, çocukların erken yaşta sağlıklı yaşam alışkanlıklarını benimsemelerine yardımcı olarak, toplum sağlığını iyileştirmek amaçlanmaktadır.  KANIT 3
2024

Arş. Gör. Dr. Hatice BÖLÜKBAŞI

Arş. Gör. Dr. Elif ÇELİK 

Dünya Gıda Günü kapsamında öğrencilere yönelik eğitim gerçekleştirilmesi ve poster oluşturulması FAO tarafından belirlenen Dünya Gıda Günü kapsamında birinci sınıf öğrencilerinin sürdürülebilirlik ve gıda hakkı kapsamında bilgi sahibi olması amacıyla eğitim gerçekleştirildi. Ayrıca tüm sağlık bilimleri öğrencilerini ve personeli bilgilendirmek amacıyla poster hazırlanmıştır. Beslenme ve Diyetetik Bölümüyle ilişkili günlerde instagram sayfasından ve web sayfasından paylaşımlar yapılmaktadır. 

KANIT 4 (Eğitim, poster ve haber kanıtı) 

KANIT 5 (Instagram sayfası)