1.SINIF ÖĞRENCİLERİNE YEŞİLAY BAĞIMLILIKLA MÜCADELE VE EMNİYET NARKOGENÇLİK EĞİTİMİ

Fakültemiz 1.sınıf öğrencilerine Yeşilay Bağımlılıkla Mücadele ve Emniyet Narkogençlik Eğitimi verilmiştir.

2024-2025 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla birlikte Fakültemiz etkinlikleri de başlamış oldu. Bu kapsamda 25 Eylül 2024 Çarşamba günü saat 11:00-13:00 saatleri arasında Fakültemiz 1. Sınıf öğrencileri için düzenlenen oryantasyon kapsamında öğrencilerimize "Yeşilay Bağımlılıkla Mücadele ve Emniyet Narkogençlik Eğitimi" verilmiştir. Eğitime katılan tüm öğrencilerimize teşekkür eder, öğrencilik hayatlarında başarılar dileriz.

Ayrıca Genç Yeşilay Kulübüne katılmak isteyen öğrenciler aşağıdaki otomasyon linkine tıklayarak katılabilirler.

Genç Yeşilay Kulübü'ne Katılmak İçin Tıklayınız

Yayın Tarihi: 25/09/2024