Yemekhane Personeline

Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı yemekhane personeline yönelik olarak, “Toplu Beslenme Sistemlerinde Standart Porsiyon Ölçüleri” konulu bir eğitim düzenlendi. 01 Temmuz 2025 Salı günü saat 15.00’te Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitimi, SDÜ Beslenme ve Diyetetik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Müberra Yıldız verdi.

Eğitimde; porsiyonlama ilkeleri, standart tarifelerin önemi ve gramaj kontrolü gibi konular ele alındı. Uygulamalı örneklerle desteklenen eğitimde, personelin doğru porsiyonlama becerilerini geliştirmesi hedeflendi. Eğitim sonunda katılımcılara teşekkür edilerek, üniversitemizde sürdürülen kaliteli, dengeli ve sağlıklı beslenme hizmetlerinde mutfak çalışanlarının rolünün vazgeçilmez olduğu vurgulandı.

Yayın Tarihi: 03/07/2025
Okunma Sayısı: 6