Güney Kariyer Fuarı Başvuruları Devam Ediyor

“Yetenek Her Yerde” temasıyla, 2019 yılında yola çıkan Bölgesel Kariyer Fuarları, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde ve Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda üniversiteler, kamu ve özel sektör kurumları ile meslek odalarının işbirliğiyle gerçekleştirilen kariyer etkinlikleridir.

Üniversitemizin paydaşları arasında olduğu Güney Kariyer Fuarı (GÜNKAF), 23-24 Şubat 2024 tarihlerinde Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde düzenlenecektir. Ev sahibi üniversiteyle birlikte on üç üniversitenin paydaşı olduğu etkinlik, gençlerimizin iş ve staj mülakatları yoluyla işverenlerle buluşturulmasını ve istihdam olanaklarından faydalandırılmasını hedeflemektedir. Bununla birlikte GÜNKAF’24; İş, staj başvurularının yanı sıra kariyer söyleşileri, atölye çalışmaları, mülakat simülasyonlarının da yer aldığı birçok etkinliğe ev sahipliği yapacaktır.

Fuar organizasyonuna katılmak isteyen öğrenciler, tüm süreçleri Yetenek Kapısı Platformu üzerinden takip edebilmektedir.  Fuara katılım için kayıtlar ve fuar kapsamında planlanan tüm iş-staj mülakatları ile özel etkinlik başvuruları, sistem üzerinden gerçekleştirilebilmektedir.

 

"Sevgili öğrencilerimiz GÜNKAF fırsatlarını kaçırmayınız. Hemen yetenekkapisi.org ye kayıt olunuz"

 

Yayın Tarihi: 08/02/2024
Okunma Sayısı: 43