Gerontoloji Bölüm Başkanı Doç. Dr. Işıl Kalaycı'nın GSR Enstitüsü'nün Bilim Kuruluna Seçilmesi

Almanya’nın saygın kurumlarından biri olan Institute for Global Social Research (Ein internationales und interdisziplinäres Forschungsnetzwerk), araştırmalarında buluşsal, disiplinler arası ve kültürler arası yaklaşımlara kendini adamıştır. Farklı kültürlerden gelen bilim insanları ve düşünürler ile çeşitli konular, problem çözümleri ve yaklaşımlar ağı içerisinde birlikte araştırmalar yapmakta, fikir alışverişinde bulunmakta, olası çözümler konusunda ortak çalışmaktadır. Enstitü’nün çalışma konuları arasında yayın yapmak, podcast gibi dijital ortamlar oluşturmak, araştırma faaliyetlerini gerçekleştirmek, panel tartışmaları, konferanslar veya uluslararası toplantılar şeklinde bilim insanlarının değişimi yapmak, bireysel ve kurumsal ağların geliştirilmesi ve genişletilmesi sağlamak bulunmaktadır.
Üniversitemiz Gerontoloji Bölüm Başkanı Doç. Dr. Işıl Kalaycı GSR Enstitüsü bilim kuruluna seçilmiştir.

Kendisine başarılar dileriz.

Yayın Tarihi: 18/09/2022