Beslenme ve Diyetetik bölümümüzden Dr. Öğr. Üyesi Hatice Baygut tarafından üniversitemiz çeşitli birim personellerine yönelik düzenlenen 6 ayrı konuda hizmet içi eğitim verildi.

Beslenme ve Diyetetik bölümümüzden Dr. Öğr. Üyesi Hatice Baygut tarafından üniversitemiz çeşitli birim personellerine yönelik düzenlenen 6 ayrı konuda hizmet içi eğitim verildi. 
 
Sağlıkta Kalite Standartları ve Hizmet İçi Eğitim faaliyetleri kapsamında Araştırma ve Uygulama Hastanesi Yemekhane Hizmetleri Birimi personellerine yönelik Hastane Konferans Salonunda ‘El Yıkama Teknikleri’, ‘Besin ve Hijyen’, ‘Kişisel Hijyen’ konulu eğitimler verdi.
 
Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde ise Sağlık, Kültür, Spor Daire Başkanlığı Merkez Mutfağı personeline yönelik Entegre Kalite Yönetim Sistemi kapsamında gerçekleştirilen eğitimlerde, ‘Besin ve Personel Hijyeni’ ve ‘Toplu Beslenme Sistemlerinde Standart Porsiyon Ölçüleri’ konuları hakkında bilgi verdi. Daha sonra üniversitemiz birimlerinin çay ocağı ve temizlik personelinden sorumlu personel, ‘Hijyen ve Sanitasyon’ eğitimi aldı.
 
 

 

 

 

 

 

Yayın Tarihi: 07/03/2024
Okunma Sayısı: 221