Avrupa Birliği Erasmus + Projesi Toplantısı SDÜ Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi

Süleyman Demirel Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü, “Clinical Key For Electrical Stimulation in Physiotherapy and Rehabilitation (Fizyoterapi ve Rehabilitasyonda Elektrik Simülasyonu İçin Klinik Anahtar)” isimli Avrupa Birliği Erasmus + projesi toplantısına ev sahipliği yaptı.

Pamukkale Üniversitesi yürütücülüğünde Süleyman Demirel Üniversitesi, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Mustafa Kemal Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, Litvanya Sıaulıu Valstybıne Kolegua ile Romanya Craiova University tarafından geliştirilen projenin dördüncü toplantısı, Tıp Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. 
 
Toplantının açış konuşmasını yapan Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nilüfer Çetişli Korkmaz, uzun süredir yoğun çaba sarf ettikleri projenin tamamlanma aşamasında olduğunu belirterek bu süreçte emek harcayan tüm proje ekibine teşekkür etti.

Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Duray ise “Sizleri burada ağırlıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Projeyi başarıyla tamamlıyor olmaktan onur duyuyor; bugün gerçekleştireceğimiz toplantının da verimli geçmesini diliyorum.” diye konuştu.

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Mesut Ergan ise geliştirdikleri proje ile fizyoterapi alanında önemli çalışmalara imza attıklarını kaydederek, Süleyman Demirel Üniversitesi olarak bu çalışmanın içerisinde yer almaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.
Açılış konuşmalarının ardından proje toplantısı gerçekleştirildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yayın Tarihi: 14/02/2024
Okunma Sayısı: 459